Mjukt glutenfritt fröbröd
Jag gillar allt som går snabbt att göra =) Detta mjuka fröbröd går på max 15 minuter att göra & då är ugnstiden inräknad!! =) Går superbra att frysa & ta fram & tvärvärma i ugnen så har du ett fräscht frukostbröd att mumsa på =) Kan ändra hur som helst, ibland kan du byta ut till vad du är sugen på solroskärnor, glutenfri havregryn osv osv prova o se =)

Glutenfritt fröbröd
1 dl skalade sesamfrön
0.5 dl oskalade sesamfrön
0.5 dl hela linfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
3 ägg
2.5 dl riven ost
Flingsalt
Blanda alla torra ingredienser tillsammans med osten, rör ner äggen & bred ut på bakplåtsbeklädd plåt. Strö lite flingsalt innan du skickar plåten i ugnen. 225 grader i ca 8 minuter. När brödet är ute ur ugnen skär i skivor. Boom där har du det =) Lyxa till det med goda pålägg så börjar dagen bra =)
Lycka till <3

